Verkleedkleding

Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag of zoek je verkleedkleding voor jongens en meisjes?

It’s for kids biedt jou een leuk assortiment aan verkleedkleding!

 28,95 Incl. btw
 28,95 Incl. btw
 8,95 Incl. btw
SALE
Uitverkocht
 39,95 Incl. btw

Verkleedkleding

Eenhoorn Tasje

 18,95 Incl. btw
SALE
 28,95 Incl. btw
 7,95 Incl. btw
Uitverkocht
 6,95 Incl. btw
 10,95 Incl. btw
SALE
Uitverkocht
 41,95 Incl. btw
SALE
Uitverkocht
 43,95 Incl. btw
SALE
Uitverkocht
 28,95 Incl. btw
SALE
Uitverkocht
 30,95 Incl. btw
 35,95 Incl. btw

Verjaardagskronen

Verjaardagskroon – Bloemen

 14,95 Incl. btw
Uitverkocht
 14,95 Incl. btw
 14,95 Incl. btw
 14,95 Incl. btw
Uitverkocht

Verjaardagskronen

Verjaardagskroon – Roze

 14,95 Incl. btw

Verjaardagskronen

Verjaardagskroon – Stipjes

 14,95 Incl. btw

Assortiment kinder verkleedkleding

Wie verkleden zich nog liever dan volwassen? Kinderen!!
Bij it’s for kids vind je een prachtig assortiment aan verkleedkleding voor kinderen. Zo kan jouw kind zich de mooiste prinses voelen of juist de stoere ridder! Tijdens het verkleden kunnen kinderen zich nog mooier of stoerder voelen dan dat ze al zijn!

Wordt een mooie prinses, of stoere spiderman! Ze kunnen eventueel ook een echte held worden zoals Batman met onze superhelden kostuums, Laat hun verbeelding de vrije loop!

Help ze een magische wereld te ontdekken waar plezier gegarandeerd is, want wij hebben de kostuums voor meisjes en jongens die de kleintjes nodig hebben.

Verkleden is een prachtig tijdloos spel wat belangrijk is voor de ontwikkeling van de persoonlijkheid van je kind. Verkleden maakt geen onderscheid in jongens en meisjes, iedereen mag en kan zij wie hij/zij wil. Er voelt natuurlijk niets fijner om je te verstoppen achter een mooi masker, hier kan je je zelf zijn en al jouw verbeeldingen de vrijeloop geven. Het resultaat is altijd magisch. Elke gelegenheid zoals carnaval, verkleedfeest of verjaardagsfeest is het moment om je te laten voelen wie je wilt zijn. En met een mooie gevulde verkleedmand kan jij je elke dag zo voelen!

Great Pretenders Verkleedkleding

Great Pretenders is een merk afkomstig uit Canada. Kleur is een element dat belangrijk is voor dit merk. Het merk is geïnspireerd door Carl Jung die beweerd dat kleur een ontspannende werking heeft. Great Pretenders is het daar mee eens en heeft hier gebruik van gemaakt in hun verkleedkleding. Kleur activeert verschillende functies in de hersenen zoals creativiteit, visie en motoriek wat heel belangrijk is voor kinderen. De kleurrijke verkleedkleding van Great Pretenders wordt gemaakt in Canada en is handmade.

Vragen over ons assortiment verkleedkleding?

Heb jij een vraag over een bepaald product of over verkleedkleding? Neem dan Contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Wil je toch liever onze verkleedkleding in het echt beleven? Kom dan langs in onze fysieke winkel in Surhuisterveen. Bekijk hier onze openingstijden.