Baby speelgoed

Opzoek naar baby speelgoed? Of je nu opzoek bent naar een kraamcadeautje, of iets leuks voor op de kinderkamer, je bent hier op het juiste adres.

SALE

Baby speelgoed

Baby Speelkleed – Fee

 31,95 Incl. btw
SALE
 31,95 Incl. btw
 17,95 Incl. btw

Baby speelgoed

goki – Decoratie Tukan

 16,95 Incl. btw
 16,95 Incl. btw
 14,95 Incl. btw
 21,95 Incl. btw
 8,95 Incl. btw
 8,95 Incl. btw
 8,95 Incl. btw
 14,99 Incl. btw

Baby speelgoed

Goki – Xylofoon Beer

 13,95 Incl. btw
Uitverkocht

Baby speelgoed

Goki – Xylofoon Leeuw

 13,95 Incl. btw
 14,95 Incl. btw
 14,95 Incl. btw
 14,95 Incl. btw
 12,95 Incl. btw
 9,95 Incl. btw
 9,95 Incl. btw
 22,95 Incl. btw
 22,95 Incl. btw

Baby speelgoed

Nijntje – Bad Bootjes

 8,95 Incl. btw
Uitverkocht
 8,95 Incl. btw
 4,95 Incl. btw

Baby speelgoed kopen

De mooiste box mobielen, in prachtige zachte kleuren zijn een aanwinst voor iedere kinderkamer! Wist je dat je een mobiel ook gewoon ter decoratie in de kinderkamer kunt ophangen?

Baby's zien pas kleuren als ze ongeveer 2 maand oud zijn. Vastgrijpen en vastpakken zit er nog niet in, maar ze kunnen wel naar mooie dingen kijken. Contrasterende kleuren doen het altijd goed bij de aller kleinsten. Met een mooie mobiel boven de box of het bedje, kun je de motoriek en de zintuigen stimuleren. Vanaf 2 maand oud zullen baby's ook proberen te grijpen.

Baby speelgoed is goed voor de ontwikkeling

Baby's ontdekken de wereld met hun handjes, maar ook met hun mond! Een bijtring is hiervoor ideaal! Deze helpt ook nog eens de pijn te verzachten van doorkomende tandjes! Bijtringen met mooie kleuren en een leuk patroon, die veilig zijn om op te bijten en te sabbelen, je vind ze bij It's for kids! Ben je op zoek naar speelgoed waar de allerkleinsten lang plezier van hebben? Je kunt bij ons terecht voor allerlei verschillend speelgoed, waaronder houten speelgoed, welke jaren mee zal gaan!

Gegarandeerd plezier

Stimuleer de fantasie en de creativiteit van je kleintje met speelgoed uit onze baby categorie, neem bijvoorbeeld de spiraaltoren of stapeltorens. Hoe hoog kun jij bouwen? En wanneer zal de toren omvallen? Gegarandeerd plezier met het babyspeelgoed van It's for Kids.

Welk speelgoed is goed voor de ontwikkeling van baby's? In de jongste maanden zal dit vooral speelgoed zijn waarbij veel contrasterende kleuren te zien zijn, en waar je verschillende dingen mee kunt voelen. Tummy-time is daarbij ook belangrijk! laat je kleintje eens op zijn of haar buik op een mooi speelkleed ontdekken wat er allemaal te zien en te beleven valt! Rammel met samba eitjes en wanneer je kleintje deze zelf al goed kan vastpakken, zul je zien hoeveel plezier dit met zich mee brengt! Speelgoed met een rammeltje of muziekje erin, doet het vaak erg goed bij de allerkleinsten, en je stimuleert hiermee ook nog de ontwikkeling!

Bestellen & Informatie

Wil je graag iets bestellen als kraamcadeau? Bestel dan vóór 15:00u, dan gaat het dezelfde dag (ook op zaterdag) nog mee met de pakketdienst! Vragen over ons assortiment baby speelgoed? Neem dan Contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Wil je toch liever onze baby speelgoed in het echt beleven? Kom dan langs in onze fysieke winkel in Surhuisterveen. Bekijk hier onze openingstijden.